Levering Gratis bezorging ⁣⁢‌​​‍​‌‍​‍‍​‍​‌‌‌‌‌​‌​‍‍‌‍​​‌‍‍‌​‌‌​‍​‍‌‌​van € 69,58⁤⁣
Opbrengst Terugkeer 2 jaar ⁣⁢​‍‌‌​‍‍​‍‍‍‌​‌​‌‍‌‌‍‌‍‌​​​‌‍​​​​‌​‍‌‍‌​​‍​​‍‌‍‍‍​​‍‍‌Vrij⁤⁣
Veelgestelde vragen Hulp en contact
⁣⁢‍‌​‌‌‌‌​​‌​​​​‍‌‍‌‍‍‍‌‍‍‌‍‌​​‍​​‌‌​​‌​‌​​​‌‌‌​‌​‌Menu⁤⁣
⁣⁢​‌​​‌‍​‌‌​‌‌‌‌‌‍‌​‍‌​‌‍‍‌‌‍‌‌‌‌​‌‍​‌‍​​‌​​‌‍‍Mijn motorfiets⁤⁣ ⁣⁢​‌​​‍‌​​‌‍​‌‍‌‌‌‍‍‍​​‍‌​‍‍​​​‍‍‍‌​​‌​​​‌​​‍​Motor⁤⁣
mijn account ⁣⁢​​‍‍‍‍‍‍​‍‍‌‍​​‍‌​‍‌​‍‌‌​‌‌‍​‌‍‍‍​​‌‍‍‍​‍‍​​‌‍‌​​‍Verbinding⁤⁣
⁣⁢‍‌​‌‌‌‌​​‌​​​​‍‌‍‌‍‍‍‌‍‍‌‍‌​​‍​​‌‌​​‌​‌​​​‌‌‌​‌​‌Menu⁤⁣

⁣⁢‌‍‍‌‍‌‌‍‍​​‍‍​​​‌‌‌‍​​​‌‍‌​‌​‍‌​​​‌​‌​‌‌‌‍​​‌‍​‍Onze ⁣⁢‍​​‍‌‍​‍​‍‌‌​‌​​‌​​‌​​​‍‌‌‌​​‍​‍‌‌‍‌​‌‍‍‍‍‌​‍‍‌​​‌​‍‍​‌​Categorieën⁤⁣

⁣⁢‍​‌‍​​‍​‌​​‌‍‍​​‌​‌​‌​‌​‍‌‍​‍‌‌​‌‌‍​‍‌‍‌‍​‌​‍​De selectie van⁤⁣ ⁣⁢‍​‌‌​‍‌‌‌‍​‌​‍‌​‍‍​​‌‌‌‍​​‍​​​‍‍‌​‌​‍​‍‍‍​‌‍‌‍‌‌PADDOCK⁤⁣

Onze nieuwste aanbevelingen

Iconishce MERKEN

GETESTE ⁣⁢​‍‌‌‍‌‌‍‍​‍‌‍‍‌‍‌‍‍​​‍‍‌‍‌‌‌​‌‍‌‌‍‌‍‌​​​‌‌​​‌​‌‍PRODUCTEN⁤⁣

⁣⁢‍‌‌​‍​‍​‌‌‌​‌​‍‌‍‌​​‍‍‍‍‌‍‍‌‌‌‌‍​​‌‍‍​​​‍​​‍‌‌​​‌​​‍Overige ⁣⁢​​​‌‍‌​‍‍‌​‍‍​​​‍‍‌​​‌‌‌‌​‌‌​‍‌‌‌‍‍​‌‍​‍‌‌‌‌‍‌‍‌categorieën⁤⁣

HET ⁣⁢‌‍‌​​‌‍‌​‍​‍​​​‌​‍‌​​‌​‌​‍‍‌​​‍​‍‌‍‍‍‌​‍‌‌​‌laatste⁤⁣ ⁣⁢‌‌​​​‍​‌‍‌‌‍​​‌‌​​‌‍​‍‌‌​​​‍‍‌‍‍‍‌​‍‍‍‍‌​​‌​​nieuws⁤⁣

Kies je motorhelm op Motoblouz

Heb je een nieuwe motor- of scooterhelm nodig? Ben je op zoek naar een helm die je veiligheid op de weg garandeert en tegelijkertijd bij je zwarte look past? Als toonaangevende online motorwinkel biedt Motoblouz je een ruim assortiment motorhelmen van toonaangevende merken (AGV, Dexter, HJC, enz.), Roof, Scorpion , exo, Shark , Shoei , Dainese, enz.) tegen de beste publieke prijs. Integraalhelm, systeemhelm, jethelm of cross , helm voor heren, dames of kinderen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en materialen.


Hoe kies je de juiste motorhelm?

Elke motorrijder heeft een goedgekeurde helm nodig. Wat je rijstijl ook is, op het circuit of op de weg, in je vrije tijd of op een roadster, je veiligheid staat op het spel en de helm is het belangrijkste accessoire in je beschermende outfit. Vind de motorhelm voor heren of dames die bij je past tegen de beste publieksprijs uit ons assortiment herenhelmen, dameshelmen en kinderhelmen.


Wanneer moet je een nieuwe motorhelm kopen?

Een motorhelm heeft een houdbaarheidsdatum. Deze datum staat aan de binnenkant van de helm. Na deze periode kan de motorhelm je veiligheid niet meer garanderen. Bovendien vereist de kleinste impact op de helm onmiddellijke vervanging, zelfs als de schade niet zichtbaar is met het blote oog. Een val van de helm kan binnenin een onzichtbare barst veroorzaken. Als dit gebeurt, biedt je helm geen effectieve bescherming meer bij een ongeval.


Wat is de maat van jouw motorhelm?

Om de maat van je motorhelm te bepalen, gebruik je een meetlint en plaats je het om je hoofd, 2,5 cm boven je wenkbrauwen. Raadpleeg vervolgens onze maattabel voor alle modellen.
Zit je tussen twee helmmaten, kies dan de kleinere maat. Na verloop van tijd zal het schuim aan de binnenkant van de helm bezinken en voelt u zich minder strak.


Welk merk motorhelm kiezen?

Motoblouz werkt samen met de grootste merken motorhelmen om jou de beste veiligheid en kwaliteit te bieden tegen een lage prijs. Profiteer meerdere keren per jaar van acties op helmmerken als AGV , Dexter , HJC , Roof , Scorpion , Exo, Shark en Shoei .


Helmmaterialen beschikbaar op Motoblouz

Een motorhelm bestaat uit een versterkte schaal voor uw bescherming. Ons assortiment motorhelmen bestaat uit drie hoofdmaterialen: polycarbonaat plastic, lagere prijs, maar zwaardere vezels en tri-composietvezels (glasvezel, kevlar, koolstof, harsen, enz.) aan de schaal, lichte maar duurdere koolstofvezel aan de buitenkant. het lichtste gewicht, maar tegen de duurste prijs


Nauwkeurige selectiecriteria voor elk type motorrijder

Als je onze online shop bezoekt, ontdek je een ruim aanbod aan motorhelmen die je kunt kopen. Om je te helpen je zoekopdracht te verfijnen, hebben we een hulpmiddel gemaakt waarmee je helmen kunt filteren op basis van je criteria: nieuwe producten, speciale aanbiedingen en uitzonderlijke voorraad onmiddellijk beschikbaar helmmodel helmmerk helmtype (dames, heren of kinderen), maat, gewicht en prijs kleur, homologatiematerialen Verfijn je zoekopdracht om de helm te kiezen die het beste bij je behoeften en smaak past.


Ontdek onze collectie motorhelmen online

In ons assortiment motorhelmen is er in elke categorie een ruime keuze: jethelm, integraalhelm, systeemhelm of cross . Als je niet weet welke helm je moet kiezen, vind je hier de kenmerken van elk type motorhelm dat op onze site verkrijgbaar is.


De jethelm

De ultieme urban motorhelm wordt ook wel jethelm genoemd. De jethelm heeft een elegante open stijl. De prijs is lager dan die van andere helmen met een lager gewicht. De jethelm is prettig om te dragen in de zomer, maar biedt minder bescherming bij een val. Voor ritten met lage snelheid en korte ritten raden wij het gebruik van een jetmotorhelm aan.


De volledige helm

De helm is je belangrijkste bescherming als je eenmaal op je motor zit. De integraalhelm komt overeen met het model dat de meeste veiligheid biedt aan de motorrijder op de weg. De integraalhelm bedekt het gehele gezicht van de motorrijder. Het heeft veel voordelen, zoals:

    • maximale bescherming voor de motorrijder
    • hoge aerodynamica
    • bescherming tegen de kou

    Ook al beschikt hij over een ventilatiesysteem, de integraal motorhelm blijft lastig te dragen bij warm weer. De integraalhelm is een compleet product dat tot doel heeft de veiligheid van de motorrijder te vergroten.


    De modulaire helm

    Onder de transformeerbare helmen bevindt zich de modulaire motorhelm. Dit type motorhelm is ideaal wanneer je een compromis zoekt tussen de jethelm en de integraalhelm. Bij de modulaire helm kan de kinbescherming omhoog worden gebracht. De systeemhelm is ideaal voor motorrijders die op zoek zijn naar een veelzijdig product. Wij adviseren u om te kiezen voor een modulaire motorhelm met dubbele goedkeuring (P/J) om te profiteren van een versterkte bescherming in vergelijking met een jethelm.


    De cross

    Als je een fan bent van off-road motorrijden, heb je een cross of endurohelm nodig. De uitstraling van de cross is assertief, de kinbescherming is compact en het vizier is geavanceerd. De cross vereist het dragen van bescherming als deze niet over een beschermend scherm beschikt. Het cross is een motorhelm met een sportieve roeping die ook in de stad te vinden is, ook al is dit niet het favoriete terrein.


    Motorhelm accessoires

    Motorrijders worden ook beschermd door alle accessoires die bij een helm horen. Wil je schilden, een vizier of een pinlock aan je motorhelm toevoegen? Ben je op zoek naar reserveonderdelen voor je vintage helm? Heb je een beschermende bril of masker nodig voor het motorrijden? Ons assortiment essentiële accessoires voldoet aan al je behoeften.


    Waarom je motorhelm kopen bij Motoblouz ?

    Motoblouz kun je DE motorhelm van je dromen vinden. Je hebt recensies op internet gelezen en wilt een duurzame motorhelm van een bekend merk als HJC , Exo of Shark . Je wilt de totale bikerlook hebben met handschoenen, laarzen, een leren jack en een matzwarte motorhelm die bij de rest van je outfit past.


    Op onze site kun je dankzij het volledige assortiment motorhelmen in voorraad snel kiezen uit alle beschikbare kleuren, modellen en merken. Bekijk onze speciale aanbiedingen voor de beste prijzen voor motorhelmen. En als je advies nodig hebt, bel dan onze klantenservice voor meer informatie over bezorging en het retourneren van je bestelling.